Pak het slim aan in je badkamer met smart technologie

Moderne badkamers zien er vandaag niet alleen hip uit. Ze zijn het ook dankzij hun technologische snufjes. Wist je dat deze kunnen helpen om duurzamer om te springen met het water in jouw badkamer? Slimme douchesystemen zoals die van Aqualisa kunnen je hier alvast bij helpen. 

In dit artikel

Afbeelding

Nog meer rust in jouw badkamer

De wereld verandert in ijltempo als gevolg van technologische innovaties. Ook onze manier van wonen en leven worden hier sterk door beïnvloed. Het beste bewijs daarvan is onze badkamer, die almaar slimmer lijkt te worden. Dankzij verschillende digitale mogelijkheden komt de focus nog meer op persoonlijke weldaad en ontzorging te liggen. Vooral omdat smart technologie het mogelijk maakt om douche- en badervaringen op maat van elk gezinslid te creëren. Aqualisa heeft deze boodschap al enkele jaren begrepen en zette er dan ook volop op in. 

Slim douchen? Da's genieten en besparen!

Ondertussen hebben de slimme kranen hun weg al gevonden in miljoenen woningen. Het is volgens ons dan ook een kwestie van tijd vooraleer dit nieuw type kraanwerk zijn weg vindt naar die van jou!

De douche- en badsystemen van Aqualisa garanderen niet alleen het ultieme gebruiksgemak. Ze bieden ook extra voordelen. In eerste instantie helpen ze je water te besparen. Zo kan je in eco-modus het debiet tot 33% verminderen, waarbij je slechts 8 liter per minuut verbruikt. Daarnaast kan je in de Aqualisa-app bijhouden hoeveel water jij en je gezin dagelijks verbruiken. 

In die app kan je trouwens nog veel meer doen! Zo personaliseer je de douche-ervaring voor iedereen in het gezin door gebruikersprofielen in de app aan te maken. Je stelt hier de gewenste temperatuur, tijd en debiet per gebruiker in zodat iedereen altijd de perfecte temperatuur en waterstraal heeft bij het nemen van een douche. Door elke douchebeurt af te stemmen op elk gezinslid, kan je ook water besparen. 

Extra handig is het feit dat je deze kranen moeiteloos met Google Home of Alexa kan verbinden én ze zelfs met jouw stem kan activeren. 

  • Aqualisa Emilie

    Aqualisa Emilie

  • c3_aqualisa_q_main_1160x600

    c3_aqualisa_q_main_1160x600

  • nl blog pak-het-slim-aan-je-badkamer-met-smart-technologie

    nl blog pak-het-slim-aan-je-badkamer-met-smart-technologie

  • nl blog pak-het-slim-aan-je-badkamer-met-smart-technologie

    nl blog pak-het-slim-aan-je-badkamer-met-smart-technologie

Slim kraanwerk met mooi design

Aqualisa bewijst ook dat slimme kranen voor jouw bad en douche ook gewoon mooi kunnen zijn. Het zijn strakke en elegante ontwerpen die een stijlvolle aanvulling vormen op de inrichting van jouw badkamer. Bovendien is het Aqualisa-kraanwerk beschikbaar in verschillende uitvoeringen en afwerkingen, zoals mat zwart of geborstelde messing in goud. 

Meer gerelateerde artikels

Bekijk alle artikels